Welkom bij Le Neu Moulin!

Meel

Lieve mensen

We willen graag in 2018 opnieuw graan malen, maar voor we zover zijn staan er ons nog enkele investeringen te wachten.
Allereerst willen we een nieuwe maalinstallatie plaatsen, die kan in zijn beginjaren alvast autonoom werken. Maar om opnieuw van een echte molen te mogen spreken, zou ook het rad moeten herbouwd worden. En dit kost allemaal centjes ...
We zouden hiervoor graag een beroep op jou willen doen en vragen om deel te nemen aan een vorm van Crowd Funding: jij investeert met ons, en wij betalen je nadien terug met eigen gemalen meel en bloem. Je ontvangt per pakket vanaf de opstart gedurende 5 jaren maandelijks 1 kg, dus 60 kg in totaal.
Je kan kiezen tussen tarwe of spelt, telkens als volkoren meel (96%), witte bloem (65%) of afwisselend meel / bloem. De prijzen variëren tussen 60 € en 150 €, afhankelijk van jou keuze. We voorzien ook de mogelijkheid om te sponseren, voor 50 € kan je jouw naam laten graveren op de nieuwe maalinstallatie.

We lieten onze keuze vallen op een kleine molen met traag draaiende stenen. Hierdoor verbranden we de natuurlijke voedingsstoffen in het graan niet, en moeten we die ook niet kunstmatig toevoegen. Onze granen kopen we aan bij Belgische bioboeren, dus uitsluitend lokale teelt.

Hoe kan je deelnemen? Ga hieronder naar het formulier en vul het in. Wij sturen je nadien een aankoopfactuur die je nu betaalt. Pas na de plaatsing van de installatie start de leveringsperiode van 5 jaar.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op, 0486 49 90 40 of via het contactformulier. We beantwoorden zo snel mogelijk je vragen.

Alvast een gemeende dankjewel om mee dit nieuwe hoofdstuk in de geschiedenis van onze molen te schrijven.

Hartelijke molengroeten

Linda en Peter

Naar het invulformulier

Zin in een vakantie? Bel me op +32 486 49 90 40