Welkom bij Le Neu Moulin!

Peter Bruyndonckx's blog

By Peter Bruyndonckx Jul 01, 2014

Het “Domaine de Bérinzenne” ligt midden in de bossen van Spa, aan de voet van Fagne de Malchamps. Het biedt de gelegenheid om 2 totaal verschillende landschappen te beleven: bovenop het plateau is er het veengebied dat eeuwenlang door herders werd heheerd en op de flanken bevinden zich oude (beuken-)bossen.

With

By Peter Bruyndonckx Jul 01, 2014

Van tijd tot tijd hangt er een heerlijke geur van gesmolten kaas, tomaten en oregano rond de molen.  Onze molenaar bakt weer pizza’s !
Als gast op onze molen kan je ook genieten van onze pizza’s.  Je kan ze nemen als maaltijd of integreren in een activiteit (voor kinderen is dit steeds de laatste optie, er is immers niets leukers dan zelf je pizza voor te bereiden). 
Je reserveert best vooraf en stelt bij de bestelling zelf je pizza samen zodat wij alle ingrediënten vers kunnen voorzien.

With

By Peter Bruyndonckx Jul 01, 2014

Elke 2 jaar reconstrueert ASBL Foire médiévale de Franchimont een middeleeuwse markt in en rond de burcht van Franchimont (Theux).  Je wordt er ondergedompeld in Middeleeuwse ambachten, kuiert langs gezellige kraampjes en kan genieten van theater.  Tientallen verenigingen uit binnen- en buitenland, meer dan 2000 figuranten nemen hier aan deel en maken er een groots feest van.

With

Pages

Zin in een vakantie? Bel ons op +32 486 49 90 40