Welkom bij Le Neu Moulin!

Blogs

By Peter Jan 11, 2017

Wil je graag met je bedrijf en jouw collega's aan teambuilding doen?  Ook dat kan op onze watermolen. We werken hiervoor samen met WEventure, een toffe organisatie uit Cheneux (La Gleize). Logeren en eten (zelf bereiden) doe je op de molen, de activiteiten kunnen ook in de buurt.

With

By Peter Aug 15, 2014

Elk jaar vindt het WE na 15 augustus de 48 uren van La Gleize plaats, een beetje te vergelijken met een kermis of jaarmarkt.
Naar traditie wordt er zaterdagavond een BBQ georganiseerd (vanaf 19u) en op zondag een mis, een aperitiefconcert en een marionettenspektakel. 's Avonds volgt het bal. Op maandag is er dan weer veel aandacht voor de folkloristische stoet met dieren (ganzen, paarden runderen), waarbij iedereen zich in traditionele klederdracht uitdost. Bij aankomst start het Fête du vin en er wordt afgesloten met een groot vuurwerk.

With

By Peter Bruyndonckx Jul 01, 2014

Het “Domaine de Bérinzenne” ligt midden in de bossen van Spa, aan de voet van Fagne de Malchamps. Het biedt de gelegenheid om 2 totaal verschillende landschappen te beleven: bovenop het plateau is er het veengebied dat eeuwenlang door herders werd heheerd en op de flanken bevinden zich oude (beuken-)bossen.

With

Pages